Persoonlijk verhaal: Bas Remmers

In een interview op camera verteld Bas Remmers uit Assen wat de gevolgen zijn van seksueel geweld op zijn leven.

Ik ken Bas als een integere man, met hart voor zijn medemens. Hij kan zich kwaad maken over onrecht in de wereld. Hij heeft het zwaar gehad in zijn leven maar heeft er een weg in gevonden en dat is knap. Heb veel respect voor het feit dat hij zijn persoonlijke verhaal wou vertellen en ook nog publiceren op dit openbare blog.

Bekijk hier de video. Het is overigens de eerste video van het nieuwe YouTube kanaal “Stop Seksueel Geweld”. Ik wil in de toekomst er meer op publiceren.

Je kunt op Bas’ verhaal reageren hieronder of via facebook.

De website van De Stichting Asser Regenboog Alliantie vind je hier.

Berichten gemaakt 94

4 gedachten over “Persoonlijk verhaal: Bas Remmers

  1. Wauw Bas, wat een heftig verhaal en wat ontzettend knap dat je dit deelt. En serieus, geef jezelf niet de schuld van de patronen waar je in terecht kwam. Het zijn patronen om als kind, als mens, te kunnen overleven. En wat super sterk dat je, op een bepaald punt de kracht had om bewust de keuze te maken om de patronen te doorbreken en voor jezelf beter te wensen en te gunnen.

    Alle respect voor jou

  2. Wat stoer van je dat je dit verhaal deelt! En ben geshockeerd door wat je in je jeugd hebt meegemaakt en onder de indruk hoe je er nu over vertelt en mee omgaat. Veel sterkte en ik hoop dat je een hele mooie toekomst tegemoet gaat!

  3. Wauw Bas… voor je verhaal, voor hoe je jezelf daar in hebt ontwikkeld… Voor de enorme kracht die je in je hebt én voor het hart dat je daar -ondanks alles- zo ongelooflijk hard bij laat kloppen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven