Succes in strijd tegen seksueel misbruik!

stichting strijd tegen misbruik
stichting strijd tegen misbruik

Dankzij het doorzettingsvermogen en strijdvaardigheid van de Stichting Strijd Tegen Misbruik is er veel aandacht gekomen voor het misselijkmakende “pedo-handboek”: een bijna 1000 pagina’s tellend online-handboek met daarin allerlei tips voor pedo-seksuelen: niet alleen waar ze op internet kinderporno kunnen vinden, maar ook hoe ze uit handen van justitie kunnen blijven. Kinderlokkers wordt geleerd hoe ze nieuwe slachtoffers kunnen maken door het vertrouwen van kinderen te winnen, maar ook staan er adviezen in hoe ze DNA-sporen kunnen wissen. Het boek circuleert al jaren op het dark web. En nu is er een Kamermeerderheid voor het verbieden van het boek en is het verbod eindelijk in zicht!

En dankzij Frank Huiting en de andere mensen van Reclaimed Voices komen Jehova’s Getuigen niet langer weg met het seksueel misbruik binnen hun kerk consequent in de doofpot te stoppen en het aantal slachtoffers te baggetalliseren. Frank, zelf slachtoffer van seksueel misbruik binnen de kerk van de Johova’s Getuigen kwam met zijn verhaal naar buiten drie jaar geleden. Hij begon samen met andere slachtoffers met Reclaimed Voices en bleef aandacht vragen voor het onderwerp. De reacties stroomden binnen. Er bleken veel slachtoffers te zijn. Uiteindelijk vroeg de tweede kamer om een uitgebreid onderzoek. En nu is er een rapport! Pogingen van de Getuigen om publicatie van het rapport te verbieden bij de rechter zijn mislukt. Met het rapport en de aandacht op het onderwerp kan verdere actie worden ondernomen om het misbruik te stoppen.

Frank sprak overigens op een thema avond seksueel geweld die ik samen Cornelia, Floor, Liz en Roisin organiseerde, december 2017 in de Viola.

Zelf ben ik druk bezig met de release van “Hands off, dirty scum! (or you will get some)“. Een track die ik schreef met een boodschap tegen seksueel geweld. Releasedatum: 02-20-2020. En ik heb buttons en stickers! Die ga ik binnenkort verspreiden.

STOP SEKSUEEL GEWELD STICKERS EN BUTTONS

Berichten gemaakt 94

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven