Het verhaal van Saskia Troy (Podcast)

Saskia Troy

Haar ervaringen op het internaat de Hertenkamp. Haar visie op de commissie Samson, de denkbeelden van Frits Wafelbakker en Edward Brongersma, de rechtszaak tegen Thijs Römer en de aantijgingen aan het adres van Till Lindemann.

In deze podcast kun je luisteren naar een telefoongesprek wat ik had met Saskia Troy. Saskia woont nu in Frankrijk maar groeide op in Nederland, waar ze slachtoffer werd van misbruik en geweld op het internaat de Hertenkamp. Ook vertelt ze over haar ervaringen met de commissie Samson. Een commissie die als doel had onderzoek te doen naar seksueel misbruik van minderjarigen die onder verantwoordelijkheid van de overheid in instellingen zijn geplaatst. Ze gaat in op het bizarre gedachtegoed van voormalig inspecteur jeugdgezondheidszorg Frits Wafelbakker. En in het derde deel van de podcast geeft Saskia haar visie op de rechtszaak tegen Thijs Römer en de aantijgingen aan het adres van de zanger van Rammstein.
Obed
07-10-2023

Je kunt de podcast hier beluisteren:
https://app.springcast.fm/player/episode/74237?theme=springcast

Spotify link:
https://open.spotify.com/episode/7uv40ztjxK4YD3tNsw9af9?si=82617ea26ce44b39

Berichten gemaakt 94

Eén gedachte over “Het verhaal van Saskia Troy (Podcast)

  1. Saskia Troy, moedig dat ze is, durft een boekje open te doen over de fysieke en psychologische mishandelingen die zij en andere kinderen gedwongen hebben moeten ondergaan en momenteel ook andere kwetsbare kinderen nog steeds in de jeugdzorginstellingen te verduren hebben met goedkeuring van de Nederlandse staat. Dit zijn zeer aangrijpende en huiveringwekkende gebeurtenissen waarbij de rillingen over je rug lopen als je laat doordringen dat al deze misdaden met medewerking van (kinder)rechters en met name de Raad van State plaatsvinden, die feitelijk over onze rechtstaat dienen te waken, in naam van de Koning!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven