Ik hou je vast

Ik hou het boek vast 🙂

Begin 2020 werd ik benaderd door auteur Marina Folkers met de vraag of ik haar boek “Ik hou je vast” wou proeflezen. Marina schrijft feelgoodromans en dit boek is alweer haar vijfde gepubliceerde boek en heeft een heftig thema: de gevolgen van seksueel misbruik in de jeugd op het verdere leven van een man. En dan met name op het aangaan van relaties. De combinatie feelgood en seksueel geweld is niet een erg voor de hand liggende maar Marina is er erg goed in geslaagd de twee te combineren. Het boek raakt me omdat ik er delen van mezelf in terug vind. Bijvoorbeeld hoe ik me heb opgesteld binnen relaties.

Er wordt veel te weinig geschreven over misbruik bij jongens en Marina heeft dat nu wel gedaan. Openheid is zo belangrijk, dat kweekt begrip en zorgt ervoor dat overlevers minder hard naar zichzelf kunnen leren te zijn.

Klik hier om haar boek te bestellen.

Berichten gemaakt 94

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven