Pietersblog

Ik kwam in contact met Peter van Velzen toen hij me een reactie stuurde over mijn medewerking aan de NPO Radio 1 podcast over seksueel misbruik bij jongens. Peter heeft een blog en een website met zijn schilderijen en tekeningen.

Pietersblog © Peter van Velzen
Pietersblog © Peter van Velzen

Peter is ook overlever van seksueel misbruik en hij omschrijft zijn verhaal in zijn blog. ” Ik heb heel lang geroepen:”met mij is niets aan de hand” Bang van wat ik zou moet zeggen, bang voor de afgrond van emoties waar ik in zou verzuipen. Echter de ommekeer kwam niet omdat ik iets vrijwillig had besloten. Mijn lijf hield er mee op. Stomweg. De stilte was vernietigend. Ik liep te huilen, zonder te kunnen stoppen: in de bus, de trein,op mijn werk, in de hotels waar ik kwam. Burned Out zeiden ze, ga naar huis. Er viel niets tegen te doen. Mijn dagboeken nalezen, gesprekken voeren, vijf psychiaters doorwerken, vechten tegen mijn angst voor het grote, donkere, diepe gat. “
Lees zijn indrukwekkende verhaal over de gevolgen van het misbruik op zijn leven hier.

Naast een blog heeft Peter een website waar hij zijn schilderijen en tekeningen op laat zien. Erg de moeite waard. —> Bezoek de website.

Berichten gemaakt 94

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven