Oproep: mannelijke overlevers gezocht voor afstudeeronderzoek

Anne-Sofie Aling stuurde me deze oproep. Op dit moment is ze bezig met een afstudeerscriptie bij het Centrum Seksueel Geweld Groningen-Drenthe. Binnen deze scriptie hoopt ze antwoord te geven op de vraag hoe mannelijke slachtoffers na acuut (<7 dagen) seksueel geweld beter de weg naar het CSG kunnen vinden. Ter ondersteuning van dit advies wil ze graag een aantal interviews doen met mannelijke slachtoffers.

Beste lezer,

fotograaf onbekend

Ben je man en heb jij in de afgelopen vijf jaar een nare seksuele ervaring meegemaakt? Voor mijn afstudeeronderzoek zoek ik mannen die anoniem hun ervaringen willen delen. Het onderzoek wordt gedaan in opdracht van het Centrum Seksueel Geweld Groningen-Drenthe en is bedoeld om meer inzicht te krijgen in wat mannen nodig hebben nadat zij seksueel geweld meemaken. Jouw mening is belangrijk omdat 1 op de 5 mannen ooit seksueel grensoverschrijdend gedrag heeft meegemaakt. Bijna de helft van deze mannen ervaart psychische, seksuele of relatieproblemen als gevolg.

Deelname zal bestaan uit een gesprek/interview van een uur tot anderhalf uur waarbinnen de persoonlijke ervaringen centraal staan. Specifiek zal worden ingegaan op de afweging om wel/geen hulp te zoeken na het meemaken van een nare seksuele ervaring.

Je gegevens (naam en email adres) worden alleen gedeeld met de interviewer. Deze interviewer houdt zich aan de beroepscode opgesteld door het Nederlands Instituut Psychologen.

Interesse? Stuur mij dan een mail, via annesofie.aling@ggddrenthe.nl

Alvast hartelijk bedankt!

Berichten gemaakt 94

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven